NEULES SANT TIRS > HISTÒRIA
LA NOSTRA

Història

A Sant Tirs hem adaptat el procés d’elaboració al producte, i no al revés, per mantenir l’essència i la qualitat, amb un anhel de millora contínua

El mestre artesà Miquel

El Pla de Sant Tirs

L’any 1985 començava l’aventura empresarial de Miquel Romeu i la seva esposa, Enriqueta Ferreres. La parella solia viatjar a Ribera d’Urgellet, al Pla de Sant Tirs, on assaborien les delicioses neules artesanes que s’elaboraven a l’obrador del poble. Perseguint un somni romàntic, van decidir comprar aquell taller artesà i fundar Neules Artesanes Sant Tirs.

Ho tenien clar: modernitzarien els sistemes productius, però serien fidels a les arrels de l’ofici que els va captivar. Mantindrien l’elaboració artesanal i la utilització d’ingredients naturals, que converteixen aquestes neules en úniques.

Modernitzar sense perdre l’essència, clau per al creixement

La nova etapa de Neules Artesanes Sant Tirs

L’any 2002, l’empresa creix tant que fa falta un canvi d’ubicació. Neules Sant Tirs s’instal·la a Puig-Reig, al Berguedà, on continua treballant activament avui en dia. La inversió en maquinària i l’augment de la productivitat els ha fet, de mica en mica, més grans. Actualment, el fill d’en Miquel i l’Enriqueta, en Quim, ha assegurat la continuïtat de l’empresa amb la seva implicació a un projecte, que ja no és només de dos.

Un pas més en el nostre creixement

L’any 2012, Neules Sant Tirs estrena la seva actual fàbrica: més espai i més tecnologia en unes instal·lacions que li permeten garantir les certificacions alimentàries més exigents. Un pas endavant que obre la porta a la creació de nous productes, com els sense gluten, que tenen una zona específica destinada en exclusiva a la seva producció.

Sant Tirs afronta el futur amb optimisme. Les neules cada vegada s’estan destemporalitzant més perquè és un producte molt bo, de molta qualitat i no cal esperar al Nadal per consumir-les.