Una aventura solidària i deliciosa

Per primera vegada a la seva història, el ‘pot petit’ d’El Pot Petit s’omple de productes dolços i ecològics amb una finalitat solidària: destinar els seus beneficis a associacions d’ajuda als infants. En aquesta primera edició, els beneficis es destinaran l’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

Les Neules d’El Pot Petit és un projecte que uneix l’imaginari màgic d’El Pot Petit amb el producte llaminer de Neules Sant Tirs. E2S Creativa ha fet l’acompanyament estratègic i comunicatiu del projecte.

De xocolata i sense gluten

Les Neules d’El Pot Petit, elaborades per Neules Sant Tirs, tenen dues versions: les de xocolata, per als més llaminers; i una versió pensada perquè la pugui gaudir tothom, petits i grans, i també aquelles persones amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, ja que han estat elaborades sense gluten, sense oli de palma, sense ou, sense llet i sense fruits secs.

Ja a la venda!

Aquestes neules úniques i solidàries ja es poden comprar al web d’El Formiguer, el Centre Comercial Online del Berguedà. I a partir del 29 de novembre, també se’n trobaran en alguns establiments que especificarem.

En aquesta primera edició, els beneficis es destinaran l’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, una entitat amb més de trenta anys de trajectòria que acompanya les famílies d’Infants i adolescents amb càncer des del moment del diagnòstic i al llarg de tot el procés de la malaltia.

Núria Sala (E2S Creativa), Pau (El Pot Petit), Quim Romeu i Miquel Romeu (Neules Sant Tirs), Jana (El Pot Petit) i Sergio Garcia (E2S Creativa).

Núria Sala (E2S Creativa), Pau (El Pot Petit), Quim Romeu i Miquel Romeu (Neules Sant Tirs), Jana (El Pot Petit) i Sergio Garcia (E2S Creativa).

El Pot Petit

és un dels grups de música de més èxit en la creació i producció artística per a públic familiar, amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector i més de 1.000 concerts realitzats. A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produeix espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor, i tot plegat dona forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

E2S Creativa

és una empresa estratègica i creativa que es dedica a posicionar entitats i empreses a través de la comunicació i les seves eines on i offline.